Extra Szűz

Nem, nincs itt semmi magasztosság: tisztában vagyunk azzal, hogy nem biztos, hogy megváltunk akárcsak egy világot is kedélyes konyhai bravúrjainkkal: ha megveszekedetten őszinték akarunk lenni, akkor csupán magunknak akarunk fenntartani egy adatbázist a már kipróbált receptekhez. Megveszekedetten őszinték azonban nem akarunk lenni, úgyhogy: ez egy leirat egy sor ínyenc fogásról. Egy alapelv azért van: nem hivatkozunk olyan alapanyagokra, mint pörkölveszületett balinéz üregikajmán. Vagy tengeri só.

Friss topikok

Linkblog

Előzetes

2009.03.06. 22:59 | finnegan | Szólj hozzá!

Kata egyszer csinált egy isteni rozmaringos bárányt, s le is írta, de még uccsincs szezonja, így ez most csak ígéret marad...

A bejegyzés trackback címe:

https://extraszuz.blog.hu/api/trackback/id/tr98986426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása